LED LIGHTING EUROPE

De firma is opgestart met het oog op de Led verlichting. Naast mijn consulting in de Car Body Repair zou ik ook de wereld van de LED verlichting verkennen omdat het ook mijn interesse trok.

Al vlug vond ik dat er bijna niemand de echte LEDS aanbood in de Body Repair wereld. Daardoor is mijn focus al snel over gegaan naar de verlichting binnen de carrosserie wereld waar verlichting een grote rol speelt in afwerking en ook een energie slorpende factor is.

Door bijna mijn 14 jaren ervaring in de Body Repair kon ik perfect aanhalen wat er gewenst word in lichtsterkte en kleur en wat er bespaart kan worden.   Na bijna vier jaar zijn we erin geslaagd lichtarmaturen aan te bieden zowel voor de spuitcabine als voor de  voorbereiding zones.

Het spreekt vanzelf dat er heel wat moeilijkheden overwonnen zijn om deze licht armaturen op de markt te brengen. We hadden enkel belangrijke factoren vooropgesteld waar onze Leds/armaturen moesten aan voldoen nl:

  • Warmte
  • Lichtsterkte
  • Energie zuinige Led/instelbaar
  • Kleur van de Led
  • Duurzaamheid
  • Aanpasbaar op eender welke cabine

We kunnen met trots zeggen dat we in al deze vooropgestelde punten geslaagd zijn. We hebben  armaturen ontwikkeld die  een forse besparing op energie geven en die een terug verdientijd hebben van maximum 5 jaar naargelang de branduren en een besparing van ongeveer 1500€ per cabine in energie.

Ondertussen is er een samenwerking gestart met verschillende vennoten.
Daardoor is Led Lighting Europe een onderdeel geworden van Ilumenate.
Met deze firma bieden we een totaal concept aan voor industrie en carrosserie.

Neem gerust een kijkje op http://www.ilumenate.be/ waar we toe in staat zijn!